![AND Slide](http://and.am/wp-content/plugins/revslider/public/assets/assets/transparent.png)
![](http://and.am/wp-content/uploads/2022/11/slidImg.png)
![a](http://and.am/wp-content/uploads/2020/05/h1-rev-img-1.png)
![a](http://and.am/wp-content/uploads/2020/05/h1-rev-img-7.png)
![h1-rev](http://and.am/wp-content/uploads/2020/05/h1-rev-img-8.png)
![a](http://and.am/wp-content/uploads/2020/05/h1-rev-img-10.png)
![a](http://and.am/wp-content/uploads/2020/05/h1-rev-img-11.png)
![h1-rev-img-1](http://and.am/wp-content/uploads/2020/05/h1-rev-img-1-1.png)
![h1-rev-img-2](http://and.am/wp-content/uploads/2020/05/h1-rev-img-2.png)
![h1-rev-img-3](http://and.am/wp-content/uploads/2020/05/h1-rev-img-3.png)
![h1-rev-img-4](http://and.am/wp-content/uploads/2020/05/h1-rev-img-4.png)
![h1-rev-img-5](http://and.am/wp-content/uploads/2020/05/h1-rev-img-5.png)
Մեր նպատակը
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/npatak-min.jpg)
ՄԵՐ ԸՆԿԵՐՈՒԹՅԱՆ ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԱՌԱՔԵԼՈՒԹՅՈՒՆԸ ՆԵՐԱՌՈՒՄ Է.
• Եվրոպական առաջատար ընկերությունների նորարարությունների և տեխնոլոգիաների կիրառմամբ Հայաստանում ստեղծված արտադրանքը արտերկրում ներկայացնելն ու տարածելը
• "Արտադրված է Հայաստանում" գրառման աշխարհագրության ընդլայնումը
• Հայկական արտադրանքի ճանաչելիության և դրանով իսկ Հայաստանի ճանաչելիության բարձրացումը
• Նոր աշխատատեղերի ստեղծումը (հատկապես սահմանամերձ շրջաններում)
Մենք պլանավորում ենք տարեցտարի ընդլայնել մեր տեսականին՝ միևնույն ժամանակ չմոռանալով զարգացնել մեր սկզբնական և կարևորագույն ապրանքատեսակի՝ մեղրի արտադրանքը: Մեր ընկերության մշակույթի հիմնական բաղադրիչներն են՝ արտադրական պրոցեսների հետևողական, համակարգված և ժամանակին իրականացումը, բարձրագույն ապրանքային որակի պահպանումն ու հասարակության հանդեպ մեծ պատասխանատվությունը: Մեծ ուշադրություն ենք դարձնում ընկերության աշխատակիցների կրթմանը, պարբերաբար վերապատրաստմանը, մասնագիտական հմտությունների ձեռքբերմանը և այդ նպատակով մշտապես կազմակերպում ենք արտասահմանցի մասնագետների այցելություններ, սեմինարներ և խորհրդատվություններ:
Պահանջված տեսականի
Բնական արտադրանքի լավագույն ընտրանի Հայկական լեռնաշխարհից
ՄԵՐ ՀԱՄԵՂ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԸ
Հատուկ ձեզ համար խնամքով մշակել և արտադրել ենք լավագույնը։ Ծանոթացե՛ք առաջարկվող տեսականուն։
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/1-min.jpg)
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/2-min.png)
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/2-min.jpg)
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/3-min.jpg)
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/4-min.jpg)
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/5-min.jpg)
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/6-min.jpg)
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/7-min.jpg)
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/8-min.jpg)
![](https://and.am/wp-content/uploads/2022/11/9-min.jpg)
Հետաքրքիր հոդվածներ
Հայաստանում մեղվաբուծությամբ և այգեգործությամբ զբաղվում են հնագույն ժամանակներից: Մենք շարունակում ենք ավանդույթները։
Մեղր եվ մեղուներ
Հայկական լեռնաշխարհի բնակլիմայական պայմանները դեռևս վաղնջական ժամանակներից նպաստավոր են եղել մեղուների բազմացման և առատ մեղր կուտակելու համար (աճում է շուրջ 300 մեղրատու ծառ, 600-ից ավելի վայրի թուփ և խոտաբույս):
Խնձորի մասին
Խնձոր բառը փոխառություն է խուռիերենից (hinzuri): Ենթադրվում է, որ խուռիների լուսնա-արեգակնային օրացույցում պահպանված «hinzuri» ամսանունը կապված է այգեգործության և հատկապես խնձոր հավաքելու ժամանակի հետ: